• Lorem ipsum

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen met gepersonaliseerde opdruk die op werkdagen vóór 12.00uur worden gedaan, proberen wij binnen 3-5 werkdagen te versturen na goedkeuring van digitale drukproef en ontvangst betaling.

Niet altijd lukt het om de aangegeven levertijd na te komen, soms zijn producten niet voorradig of zijn er redenen dat we de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten op 1 adres in Nederland. Het is eventueel ook mogelijk uw producten bij ons af te halen, Niels Bohrweg 131 in Utrecht.

Levering verloopt via PostNL of pakketbezorger. Op de dag dat wij uw bestelling verzending ontvangt u van ons een track & trace code, over het algemeen zal de aflevering dan de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen aangezien wij hier geen invloed op hebben.

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.

Het is uitsluitend mogelijk om onbedrukte producten zonder opgave van reden te annuleren. De producten dienen in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden waarbij we het volledig aankoopbedrag zullen crediteren nadat wij de goederen hebben ontvangen.

Bij gepersonaliseerde (bedrukte) producten is het niet mogelijk deze te annuleren nadat deze gedrukt en/of geleverd zijn. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.